Το καλάθι μου

Καλάθι

9946.9

Αποφρακτικό Μηχάνημα Νερού RIDGID KJ-3100

Κωδικός 37413
9.946,90 € 8.021,69 €
Παράδoση 7 έως 10 εργάσιμες
Παράδoση 7 έως 10 εργάσιμες

Drain Cleaning

- +
Share
Περιγραφή

Ο φορητός εκτοξευτήρας νερού KJ-3100 της RIDGID® σας παρέχει πραγματική πίεση εργασίας 205 bar (3000 psi) για να χειρίζεστε μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Προωθεί έναν εξαιρετικά εύκαμπτο και ελαφρύ σωλήνα μέσα από γραμμές 2" έως 10" (50 έως 250 mm) εκτοξεύοντας λάσπη, σαπούνι, λίπος και ιζήματα που έχουν μπλοκάρει.

Καθώς τραβάτε τον εύκαμπτο σωλήνα προς τα πίσω, τρίβει με δύναμη τη γραμμή απομακρύνοντας τα υπολείμματα και επαναφέροντας τις γραμμές αποχέτευσης στην πλήρη, ελεύθερη ροή τους - και όλα αυτά χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Πραγματική ωφέλιμη πίεση 3000 psi (205bar) και ροή 5.5 GPM (21 l/min) για γρήγορο, αποτελεσματικό καθαρισμό των αγωγών.

• Το λάστιχο με νάιλον πλέξη παρέχει σημαντική μείωση βάρους και μεγαλύτερη ευελιξία χωρίς να μειώνεται η ισχύς. Επιτρέπει στην ωστική πίεση να προωθήσει το λάστιχο    πιο μέσα στον αγωγό.

• Με το αποσπώμενο τύμπανο λάστιχου του μοντέλου KJ-3100, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε ακριβά φορητά τύμπανα λάστιχου. Τα στάνταρ πακέτα διατίθενται έτοιμα για χρήση σε εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους και απομακρυσμένα σημεία.

• Αφαιρέστε εντελώς το τύμπανο λάστιχου για ευκολότερη φόρτωση στο αυτοκίνητο. Απλώς περιστρέψτε το τύμπανο λάστιχου προς τα εμπρός για πλήρη πρόσβαση στο δοχείο βενζίνης του κινητήρα και το φίλτρο αέρα.

• Στην κατηγορία πιεστικών νερού βαρέος τύπου 3000 psi (205 bar), το μοντέλο RIDGID KJ-3100 είναι ένα από τα πιεστικά με τη μεγαλύτερη δυνατότητα ελιγμών στην αγορά. Το μηχάνημα, κινούμενο στο μοναδικό καρότσι με δύο ρόδες, περνά με άνεση από τις συνήθεις πόρτες και στρίβει εύκολα σε οποιαδήποτε γωνία.

• Παλμική ενέργεια: Ενεργοποιήστε την παλμική ενέργεια του μοντέλου KJ-3100 ώστε το λάστιχο να περνά εύκολα από δύσκολες καμπύλες και σιφόνια.

• Αντλία 3 εμβόλων με αντισκωριακή σφυρήλατη ορειχάλκινη κεφαλή. Ο μειωτήρας επιτρέπει στην αντλία να λειτουργεί σε χαμηλότερες (βέλτιστες) στροφές. Χάρη στο μειωμένο αριθμό ρακόρ, λάστιχων και εξαρτημάτων, ελαχιστοποιούνται οι διαρροές και οι βλάβες ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε την εργασία σας.

• Το πλυστικό κιτ και το σύστημα χημικού ψεκασμού καθαρίζει σπιράλ, αποφρακτικές κεφαλές και άλλο εξοπλισμό με έντονο πρόβλημα βρομιάς

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

You're reviewing: Αποφρακτικό Μηχάνημα Νερού RIDGID KJ-3100