Αποφρακτικό Μηχάνημα Νερού KJ-3100

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Κωδικός [37413]


Δείτε όλο τον κατάλογο RIDGID


Παράδοση: 1-3 Ημέρες

Τιμή 5.000,00 € + Φ.Π.Α. 6.200,00 €

Αποφρακτικό Μηχάνημα Νερού KJ-3100 Zoom

Mouse over the image for zoom

Περισσότερες Όψεις

Λεπτομέρειες

Πραγματική ωφέλιμη πίεση 3000 psi (205bar).

Για γρήγορο, αποτελεσματικό καθαρισμό των αγωγών.

Για αγωγούς αποχέτευσης 2" (50 mm) έως 10" (250 mm).

• Πραγματική ωφέλιμη πίεση 3000 psi (205bar) και ροή 5.5 GPM (21 l/min) για γρήγορο, αποτελεσματικό καθαρισμό των αγωγών.

• Το λάστιχο με νάιλον πλέξη παρέχει σημαντική μείωση βάρους και μεγαλύτερη ευελιξία χωρίς να μειώνεται η ισχύς. Επιτρέπει στην ωστική πίεση να προωθήσει το λάστιχο    πιο μέσα στον αγωγό.

• Με το αποσπώμενο τύμπανο λάστιχου του μοντέλου KJ-3100, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε ακριβά φορητά τύμπανα λάστιχου. Τα στάνταρ πακέτα διατίθενται έτοιμα για χρήση σε εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους και απομακρυσμένα σημεία.

• Αφαιρέστε εντελώς το τύμπανο λάστιχου για ευκολότερη φόρτωση στο αυτοκίνητο. Απλώς περιστρέψτε το τύμπανο λάστιχου προς τα εμπρός για πλήρη πρόσβαση στο δοχείο βενζίνης του κινητήρα και το φίλτρο αέρα.

• Στην κατηγορία πιεστικών νερού βαρέος τύπου 3000 psi (205 bar), το μοντέλο RIDGID KJ-3100 είναι ένα από τα πιεστικά με τη μεγαλύτερη δυνατότητα ελιγμών στην αγορά. Το μηχάνημα, κινούμενο στο μοναδικό καρότσι με δύο ρόδες, περνά με άνεση από τις συνήθεις πόρτες και στρίβει εύκολα σε οποιαδήποτε γωνία.

• Παλμική ενέργεια: Ενεργοποιήστε την παλμική ενέργεια του μοντέλου KJ-3100 ώστε το λάστιχο να περνά εύκολα από δύσκολες καμπύλες και σιφόνια.

• Αντλία 3 εμβόλων με αντισκωριακή σφυρήλατη ορειχάλκινη κεφαλή. Ο μειωτήρας επιτρέπει στην αντλία να λειτουργεί σε χαμηλότερες (βέλτιστες) στροφές. Χάρη στο μειωμένο αριθμό ρακόρ, λάστιχων και εξαρτημάτων, ελαχιστοποιούνται οι διαρροές και οι βλάβες ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε την εργασία σας.

• Το πλυστικό κιτ και το σύστημα χημικού ψεκασμού καθαρίζει σπιράλ, αποφρακτικές κεφαλές και άλλο εξοπλισμό με έντονο πρόβλημα βρομιάς

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Αξιολογείτε: Αποφρακτικό Μηχάνημα Νερού KJ-3100

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Ποιότητα
Τιμή
Αξία

Δείτε επίσης...